Collab

Van egy remek ötleted? Szeretnéd megosztani másokkal? Itt az alkalom! A Mosonmagyaróvár-Fictional elindítja a Collab programját, amelyben harmadik féltől származó munkákat publikálunk névvel ellátva. Legyen szó egyedi ailist-ről, kronológiai eseményről, forda ötletről vagy festésről, amely kapcsolódik a pályához, várjuk a jelentkezésed!


Név

Beküldés ideje

Tematika

Link/Hivatkozás

Lista még üres, legyél te az aki elindítja a sort. 


Beküldés

Feltöltés menete:


1. Adatok megadása:
Kérjük add meg adataid, úgy ahogy a fenti táblázatban szeretnéd látni. Írd le a tematikáját röviden, majd jelöld meg melyik verzióval kompatibilis a készített bővítmény.

2. Űrlap beküldése, és fájl feltöltése:
Adatok ellenőrzése után kattints a lenti gombra, majd töltsd fel munkádat a Google Drive felületére, ahová az űrlap navigált.


FONTOS! A bővítményhez készüljön egy rövid dokumentáció, valamint tartalmazzon minden olyan fájlt, vagy fájlra mutató hivatkozást, ami szükséges a működéshez. Törekedjünk az optimalizálásra, ne generáljunk nagy fájlokat. A fájlt RAR, vagy ZIP formátumba töltsük fel!

©  omsi2movarmap  - Since 2019
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el