Verziótörténet


Első kiadás - A kezdet (2019)

Az első verzióban 2 helyközi és 7 helyi vonallal találkozhattunk a mapon. A városon kívül Máriakálnok, Bezenye és Rajka volt felfedezhető. A kiadás tartalmazott egy Chrono eventet is ahol a vonatpótlás volt a tematika. Sajnos technikai gondok miatt gépigényesre sikerült a pálya, ami során több hibajavító packot kellett közölni, egyes területeket pedig teljesen át kellett dolgozni. A gépigény problémák a második kiadástól már nem voltak jelen.


Második kiadás - Terjeszkedés nyugatra (2020)

2020 tavaszán érkezett új kiadás melyben javításra kerültek a fő hibák és újabb 2 település épült ki (Levél,Hegyeshalom) . Ebben a kiadásban már a Volánbusz szolgáltat a térségben a korábbi ÉNYKK helyett.


Harmadik kiadás - Gigantikus bővítés (2021)

A harmadik kiadásban rengeteg új település érkezett , Feketeerdő ,Dunakiliti, Dunasziget, Halászi, Kimle és Károlyháza. Ezen útvonalakon jár a 7253,7275, valamint a városban is új vonalak érkeztek például az 1M, 7B,13,14, továbbá az OMSI világban egyedülálló szerződéses járat alakult ki. Ebben a verzióban találkozhattunk a valósághoz jobban hasonlító autóbusz-végállomással.


Negyedik kiadás - Változatosság jegyében (2022)

E kiadásban épült meg Darnózseli, Hédervár, Ásványráró és Nickelsdorf községek, ahol új vonalak érkeztek 7270 , 7273 hosszabb útvonala, valamint a 760-as számmal közlekedő nemzetközi járat ami autópályán közlekedik Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom között. Több jegytípus vált elérhetővé illetve a város belterületén megjelent a hangos utastájékoztatás ahol új vonal is érkezett 5A néven. 


Ötödik kiadás - Egység, és optikai boost (2024)

Az ötödik kiadás célja az optimalizálás, környezet szebb kidolgozása, illetve az egységesség megalkotása volt, így megújult több korábban épült terület, megállóhelyek jobban megközelíthetők és letisztultabb környezettel találkozhatunk járataink során. Mosonszolnok és Jánossomorja felé bővült a pálya ahol 2 új vonal járható be, ezek hosszabb szakaszt járnak be kevesebb megállási ponttal. Újdonságként az 5A vonala hosszabbodott , hurokjáratként éri el a Halászi utat, továbbá a 2-es vonala is megváltozott, így kevésbé monoton a helyi járatozás a pályán. Aktualizált jegyárak mellett Chrono eventek is járnak a maphoz, emellett az "addons" mappa rengeteg információs tájékoztató anyagot tartalmaz a vonalakról. A map egész területére kiterjedt a hangos utastájékoztatás.

©  omsi2movarmap  - Since 2019
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el